Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Ludvig Daae & Joanna Nordahl (NO/SE)

Hyperfruit

28. Oct –29. Oct 2016

Store scene 28.10.2016 19:00

Store scene 29.10.2016 19:00

Ludvig Daae er en norsk danser og koreograf med interesse for underholdning og populærkultur.

Ludvig har jobbet med kunstnere som Deborah Hay, Company Thor og Mårten Spångberg når han ikke jobber med sine egne ting. Joanna Nordahl er en svensk/brasiliansk filmregissør og kunstner. Hun ønsker å visualisere individuelle historier, politiske temaer og å utforske musikalitet og koreografi via film. Joanna har presentert arbeidene sine på ulike plattformer og festivaler.

I forestillingen Hyperfruit undersøker de to sammen hvordan internett og måten vi kommuniserer med hverandre på kan brukes som struktur for en danseforestilling. Begge to har erfaring med langdistanseforhold der internett blir et nødvendig onde. Som barn av sin tid er de vant til å kommunisere på denne måten. Samtidig innser de at det er vanskelig å møte kravene de har til kjærlighetsforholdene sine i den digitale verden. Hva skjer når vår måte å oppleve informasjon på internett brukes som dramaturgi til en forestilling? Når vanlige uttrykk som “starten, midten, slutten” eller “1, 2, 3” byttes ut med noe sånt som “1, 2, hund, Beyoncé”?

Open Box: Afterwords med Ludvig Daae & Johanne Nordahl  28. oktober etter forestillingen.

Konsept, regi, koreografi og utøvere: Ludvig Daae og Joanna Nordahl. Produsent: Sara Bergsmark. Kostymer: Tove Berglund. Komponist: William Rickman. Lyskonsulent: Chrisander Brun. 3D animation/VFX: Petter Bergmar / Good Motion. ”In memoriam” og trailer: Ossian Melin. Filmproduksjon: INDIO / Fotograf: Rob Witt. Produsent: Kim Jansson. B-foto: Johnny Isaksson. Lys: Johan Gärskog. Lys assistent: Anton Höjer. Grip: Kalle Linde. Lyd: George Hagstrand. Hår og sminke: Louise Linder. Produksjonsassistent: Marcus Bile. Klipper: Milad Moore. Gradering: Oskar Larsson. Online/Vfx: Markus Rosén. Støttet av: Kulturrådet og Stockholm by. Co-produksjon: MDT, Dansstationen og Atalante. Residens på Kinitiras Studio i Aten og O Espaço do Tempo i Portugal. Produksjonen er en del av EU-prosjektet [DNA] Departures and Arrivals.