Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Tormod Carlsen (NO)

O – The Healing Lump

16. Nov –18. Nov 2017

Dælenenga 16.11.2017 15:00

Dælenenga 17.11.2017 15:00

Dælenenga 18.11.2017 15:00

O – the Healing Lump er det andre enmannsteateret i serien In The End We Are All Alone.

I dette verket inviteres publikum én og én inn til en refleksjon over naturerfaringen og idéen om undergang. Det lille enmannsteateret er denne gangen formet som en skinnende klump. Den mobile klumpen er en fortellermaskin og terapiklinikk. Ved å avtale time vil man som publikummer kunne få komme inn til ca. 10 minutters healingtime i form av en assosiativ reise i naturens vrede. Innvendig skjuler klumpen et lite panorama teater og værmaskin inspirert av 1700-tallets panoramateatre.

Gratis inngang. 16. – 18. november mellom kl 15. og 19. Du trenger ikke billett og kan møte opp når du vil.

Bidragsytere: Tormod Carlsen, Heidi Dalene, Anne Sigrid Hveem, Toril Bonaksen, Petter Width, Nina Andreasen, Tessa, Eivind Seljeseth, Mine Yalcin, Michael Finne Riley, Sigmund Carlsen, Anders Firing Aardal, Inga Aleknaviciute, Øystein Fredheim, Corentin JPM Leven, Mariann Hansen, Gulli Kristina Sexe. Støttet av: Kulturrådet.

Å se på alt som landskap har hele tiden vært en dragning hos Tormod Carlsen. Helt siden han flyttet til Russland etter videregående skole for å trene til sirkusartist, har han oppsøkt steder og kontekster som preges av paradokser. I det motsetningsfylte ser han muligheter til å vri på situasjonen. Foruten Russland har Carlsen studert teater ved Universitetet i Teheran og regi på Kunsthøgskolen i Oslo. Fra januar 2017 og de neste to årene er Tormod Carlsen assosiert kunstner ved Black Box teater.