Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

WILLYLIE

AVLYST/CANCELLED! Odalen

12. Mar 2020

Store scene 26.05.2020 19:00

Store scene 27.05.2020 19:00

Store scene 28.05.2020 19:00

Store scene 29.05.2020 19:00

Odalen er en monolog skrevet og fremført av Eirik Willyson sammen med musiker Martin Langlie. Det er en forestilling om å skrive roman.

Fortelleren i Odalen har skrevet en bok han ikke vil gi ut. Den handler om et ungt kjærestepar som skal ta en pause i forholdet for å realisere seg på egne premisser. Publikum inviteres inn i romanen og inn i fortellerens liv slik det fortonte seg under den årelange skriveprosessen.

«Det eneste jeg greier å tro på, er ting folk har finni på, ting jeg veit ikke er sant. Jeg tror ikke på et liv etter dette, og jeg tror ikke på dette heller. Jeg tror ikke på det jeg ser og hører. Jeg har ingen tro på framtida. Jeg tror ikke på etterkommere. Jeg tror ikke på slekta mi. Jeg tror ikke på gamle folk når de forteller meg hvordan det var å leve på den og den tida. Men så fort jeg merker de sitter og skrøner, så skjer det noe. Da begynner jeg å følge med.»

Eirik Willyson er dramatiker og scenekunstner, Martin Langlie er musiker. De har tidligere samarbeidet i produksjonen Lille Leiolf (regi: Hildur Kristinsdottir), som hadde premiere på Black Box teater høsten 2019.

Tekst / text: Eirik Willyson. Lyd / sound: Martin Langlie. Lysdesign / Light design: Oscar Udbye. Scenografi / Scenography: Signe Becker. Dramaturgi / Dramaturgy: Saila Hyttinen. Lydteknikk / Sound engineer: Bård Ingebrigtsen. Co-produksjon / co-production: Black Box teater (Oslo). Takk til Elin Amundsen Grinaker, Erik Engblad, Sara Li Stensrud. Støttet av / Support by: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere.