Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Sagliocco Ensemble

Scene! Art

24. Oct –25. Oct 2020

Store scene 24.10.2020 14:00

Store scene 25.10.2020 14:00

«Ideen om å konstruere en teaterforestilling foran øynene på publikum er en pedagogisk genistrek.» – Periskop

«Scene! Art er en forestilling som kommenterer seg selv og teaterkunsten, men som samtidig evner å gjøre det på en morsom og tilgjengelig måte.» – Periskop

For barn og voksne 8+

Sara Bonnard skal endelig få oppfylt drømmen sin. Å sette opp sin egen forestilling på en ordentlig teaterscene!  Hun finner lykken på internett i form av et sett som heter «Lag din egen forestilling på 45 minutter». Settet inneholder en flatpakket scenografi, rekvisitter, kostyme og CD med instruksjoner.

Forestillingen Scene! Art  tar for seg teaterkunsten og har blitt til som en følge av ensemblets arbeid med kunst som fenomen. Arbeidet er den siste i en trilogi med forløperne Voff! Art, som handler om billedkunst (vist høst 2019 på Black Box teater) og Tone! Art som handler om musikk.

De siste 20 årene har Sagliocco Ensemble med sine poetiske, absurde og lekne forestillinger befestet sin posisjon som en av de fremste kompani som spiller for barn og unge. Skuespiller og kunstnerisk ansvarlig Guandaline Sagliocco har gitt Sagliocco Ensemble en lett gjenkjennbar signatur, en ekspressiv skuespillerstil som kjennetegnes av fysisk presisjon og humor.

 

 • Parykkverksted for barn og voksne
  Med Victoria Duffee
  Lørdag 24. oktober, 15.00-15.45
  Foajé. Fri entré.
  6+
  Kunstneren Victoria Duffee – som har ledet våre online verksteder for barn – inviterer til et fysisk verksted hvor vi lager og styler våre egne parykker og frisyrer av garn og stoff! Med forestillingen Scene! Art som utgangspunkt lar vi oss inspirere av ulike scenepersonligheter og karakterer.

Skuespiller, konsept / Actor, concept: Guandaline Sagliocco. Regi / direction: Anne Sophie Erichsen. Komponist, lyd, musikk / composer, sound, music: Nadine Esteve. Scenografi / scenography: Silje Steinsvik. Lysdesign / light design: Jean Vincent Kerebel. Stemme / voice Gunnar: Tor Arne Ursin, J.V Kerebel. Smarte tekniske løsninger / Smart technical solutions: Einar Ottestad, Agnar Ribe. Produksjon / production: Sagliocco Ensemble. Co-produksjon / Co-production: Grenland Friteater. Støttet av / support by: Spenn, Telemark fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere.